памнятаєте про мольфарський борщ, кацапи? отож. тепер аджика.
ну шо. благодатна осінь на підході. прийшла пора традиції. ше раз дам рецепт, на мою думку, намба ван у світі. провірено. просто витримайте рецепт і буде вам щастя.
АДЖИКА
1 кг гострого червоного перцю
300 гр часнику (чиста вага)
2 стакана чищених грецьких горіхів (не жаліти!!!)
2/5 стакана молотого коріандру
200 гр солі(тільки крупної, ідеально морської)
все перемолоти(тільки на мясорубці, вручну!!!!). потім в банку і дати 5 днів постояти аби інгредієнти поженились і впірьод. рік стоїть в прохолодному місці.
перець потрібно привялити трохи-3-4 дні. аджика буде густішою