Автор Тема: сэлечка кацапам привет передает  (Прочитано 856 раз)

Бухта

• **
Re: сэлечка кацапам привет передает
« Ответ #50 : 19 Март 2023, 10:23:03 »
Я не жив і не буду жити на колінах.

Хе-хе.
Вот тут было очень смишно.
Та да, прикінь, по карцерам, шизо , голодовкі, гаубвахти в ДізБате.   І ШО????   Я НА СВОЇЙ ЗЕМЛІ, ЗІ ЗБРОЕЮ В РУКАХ,   а ти чорт закатай вату. Ти за себе скажи,коли прийдеться, за другіх не треба. Сказав
 Я НАРОДЖЕННИЙ ВІЛЬНИМ, НА СВОЇЙ ЗЕМЛІ, ми з ВОЛИНІ.  Мене вбити можна, а не покорить. Це ви москалі, на колінах все життя. При зустрічі на кутні посміешся.
Если Ты споришь с ИДИОТОМ,то подумай кто ТЫ САМ.
       Арестантский     Удел     Един :-)

Иваныч

• *
« Ответ #51 : 19 Март 2023, 10:49:19 »
шикарно тебе мозги засрали

просто так

• *
« Ответ #52 : 19 Март 2023, 10:51:09 »
Я НАРОДЖЕННИЙ ВІЛЬНИМ,

и помрешь вильным. Войне похуй...
Но что то ты не из окоп пишешь...бережешь видать свою вильную тушку.

Даричини

• Положенец
  • И с каждой осенью я расцветаю вновь
« Ответ #53 : 19 Март 2023, 10:58:39 »
Не истерите хохлы сами наскакали,остальное все Божий промысел,бумеранг ответка жителей Донбасса..выбирайте любой вариант...
  Слава Україні!  Ось доб'емо москаликів, відженемо за Волгу, а там подивимимо.  Ми переб'емо ВСІХ ВАШИХ  ДІТЕЙ,  готуйте своїх Виродків,   Ми приймаемо  славний бій , за нашу  НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, за ЧЕСТЬ,за ВОЛЮ.  Я не жив і не буду жити на колінах.   СЛАВА УКРАЇНІ!!!! :ukr:  а ви песигодовці готовтксь до смерти, а бо тайга, щоб вам не видно було.
Надеюсь,что после такого высказывания у многих отпадут вопросы по детям и почему Россия начала СВО...

Ще краще якщо ви приїдете ОСОБИСТО з ВАШИМИ  ВИРОДКАМИ,   Ми вас чекаемо і хай вам щастить. Ваше місце в СИБІРУ,   Чекаемо.
Кому ты нужен в своих гребенях без канализации?
Сиди под елкой и трескай вареники.

Бухта

• **
« Ответ #54 : 19 Март 2023, 12:37:42 »
шикарно тебе мозги засрали
Я нікому нічого не плачу, навіть податки, не працюю, боргів кредитів нема.  Якщо ти думаешь що мною хтось управляе, то покажи тих людей. Живу собі і дочці на радість. Читаю ,вчусь. Виїздимо на фронт рідко, але перші, поки ВСУ розчухаеться, поки команди. а ми раз два і готові.Жінка молода. Що мені ще хотіти???
 Живи да радуйся, на тобі , москалі приперли. Двічі не вмирати.Но вас , перепрошую блядей з сою багато заберу,   СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Если Ты споришь с ИДИОТОМ,то подумай кто ТЫ САМ.
       Арестантский     Удел     Един :-)